Cursus Vakantie Frans

Wil jij ook graag Frans leren spreken om in Frankrijk te kunnen gebruiken deze zomer? Doe dan mee met de cursus Vakantie Frans in mei en juni in IJlst!Cursus Vakantie Frans in IJlst

Ga je vaak in Frankrijk op vakantie? Lijkt het je ook fijn als je je een beetje verstaanbaar kan maken? In deze cursus leer je je voorstellen, iets te eten of te drinken bestellen, reserveren en je reservering bevestigen, boodschappen doen, over het weer praten en vragen naar/praten over activiteiten. De focus ligt op spreken en luisteren, maar je leert ook een klein beetje schrijven en grammatica. Alles om je te ondersteunen in het leren spreken.

Aan het einde van de cursus kun je brood bestellen bij de bakker, vertellen dat je gereserveerd hebt op de camping, vragen wat er te doen is in de omgeving en op de markt om een kilo appels vragen.

Doe je ook mee? De cursus Vakantie Frans bestaat uit 5 lessen van 1 uur en deze wordt gegeven in IJlst op dinsdagavond van 19:30 tot 20:30 (9, 16, 23 en 30 mei en 6 juni 2017) of op donderdagochtend van 10:00 tot 11:00 (11 en 18 mei, 1, 8 en 15 juni 2017). De cursus kost 100 euro per persoon en we werken met kleine groepjes tot 5 personen. Schrijf je in via het contactformulier hiernaast of mail naar info@fransinfriesland.nl.

Auteur: Geeske Hogenhuis-Spreeuwers

Docent Frans, thuisblijfmoeder en sieradenontwerper in één.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *